TERMENI ȘI CONDIȚII

Magazinul virtual www.front.regencycompany.ro este proprietatea companiei REGENCY COMPANY SRL, o societate cu răspundere limitată organizată și funcționând în conformitate cu legile din România, având sediul social în Bd. Basarabia nr 256, etaj 1, București, România, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/2042/1999, cod unic de înregistrare RO 11680026, număr de telefon  +40 21 255 39 57 și adresă de e-mail [email protected]. Prezentul document stabilește termenii şi condiţiile de utilizare a acestui site web și condițiile de achiziţionare a produselor comercializate prin intermediul acestui site web (denumit în continuare „Termenii și Condițiile”) care sunt acceptate prin accesarea și/sau utilizarea site-ului, fiind astfel obligați a le respecta. Prin acceptarea Termenilor și a Condiţiilor, sunteţi de acord de asemenea,  cu Politica de confidențialitate REGENCY FRONT SRL, precum și cu toate celelalte documente menționate în cuprinsul prezentului document. Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și Condițiile înainte de a utiliza acest site web și de a efectua orice comandă prin intermediul acestuia.

REGENCY COMPANY SRL  își rezervă dreptul de a modifica în orice moment Termenii și Condiţiile. Orice modificări aduse Termenilor și Condiţiilor vor intra în vigoare numai pentru comenzile noi, înregistrate după publicarea modificărilor respective pe acest site web. Astfel, vă rugăm să verificați secțiunea aferentă Termenilor si Condiţiilor, înainte de fiecare comandă, pentru că este posibil să fi intervenit modificări de la ultima vizită.
Acest site se adreseaza specialistilor din domeniu, care cunosc in detaliu caracteristicile produselor comercializate. In cazul in care nu sunteti un specialist in domeniu, va rugam sa cereti ajutorul unul consultant de vanzari, sau sa apelati la o persoana calificata, care sa va indrume in alegerea produselor.
Regency Company SRl, distribuitor al producătorului Regency Front SRL nu poate fi facuta raspunzatoare pentru  alegerile gresite ale clientilor care comanda online. In mod special, alegerea culorilor pentru fronturile din MDF înfoliat, nu poate fi facuta decat de catre persoane care cunosc culorile din mostrarele producătorului. Culorile pot să difere de realitate în funcție de setările monitorului sau a dispozitivului pe care îl folosiți.

Cu privire la codurile de conduită relevante conform art.8 lit.e) legea 365/2002 privind comerțul electronic și legea 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte vă rugăm să consultați legislația specificata  pe site-ul ANPC, secțiunea ”ACTE NORMATIVE”.
Dacă aveți orice întrebări cu privire la Termeni și Condiții vă rugăm să contactați un consilier  la numărul  de telefon +40 21 457 00 06.
Informații privitoare la contractul încheiat între dvs. și Regency Front vor fi stocate pentru un timp limitat, și, conform prevederilor legale vor fi disponibile terților doar la solicitarea organelor judiciare.
Nu ne asumăm răspunderea pentru datele eronate transmise de către dvs. după prelucrarea comenzii.
Prevederile prezentului contract la distanță se completează cu legea 365/2002 privind comerțul electronic și OUG 34/2014, privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii.

Definiții
Termenii și Condițiile se vor aplica tuturor vânzărilor de bunuri/produse comercializate de către REGENCY FRONT SRL, prin intermediul site-ului său, www.regencyfront.ro. În cuprinsul Termenilor și Condițiilor, termenii de mai jos vor avea următoarea semnificație:
Cumpărătorul – orice persoană fizică/juridică care, prin înregistrarea unei comenzi online pe acest site web, a acceptat termenii și condițiile prezentului contract la distanță.
Vânzătorul – SC  REGENCY COMPANY SRL, cu sediul în Bd. Basarabia nr 256, etaj 1, București, România, înregistrată la Registrul Comerțului sub numărul J40/2042/1999, cod unic de înregistrare RO 11680026, număr de telefon  +40 21 255 39 57.
Comanda – solicitarea transmisă de către Cumpărător, prin parcurgerea etapelor tehnice necesare, în vederea achiziționării de Produse și/sau Servicii comercializate online, în condițiile prevăzute de Termeni și Condiții, de către SC REGENCY COMPANY SRL.
Produse – orice bun comercializat de SC REGENCY COMPANY SRL pe acest site web, solicitat de către Cumpărător prin Comanda înregistrată care urmează să fie livrat de către Vânzător, în condițiile prevăzute în Termeni și Condiții.
Serviciu – orice serviciu comercializat de SC REGENCY COMPANY SRL  pe acest site web, solicitat de către Cumpărător prin Comanda înregistrată, care urmează să fie prestat de către Vânzător, în condițiile prevăzute în Termeni și Condiții.
Contract – contractul încheiat de către Cumpărător, în conformitate cu Termenii și Condițiile expres acceptate de acesta, și SC REGENCY COMPANY SRL, la momentul confirmării de către SC REGENCY COMPANY SRL, pe un suport durabil, a Comenzii transmise de către Cumpărător.
Secţiune – o secţiune de pe site-ul web www.regencyfront.ro.

Orarul de funcționare este:
Luni – Vineri : 8-18; Sâmbăta: 8-14; Duminica: închis.

Drepturile de proprietate intelectuală
În conformitate cu Politica de confidențialitate, conținutul și materialele publicate pe site-ul www.front.regencycompany.ro, sunt integral în proprietatea exclusivă a SC REGENCY COMPANY SRL. Folosirea, fără acordul expres al SC REGENCY COMPANY SRL a oricărui material publicat pe acest site web, se pedepsește conform legii. Orice modificare neautorizată a site-ului este interzisă.

INFORMAŢII DESPRE SERVICIUL SC REGENCY COMPANY SRL COMENZI ONLINE

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că achiziţionarea produselor pe internet oferă o experienţă diferită de cea din magazin. În special, trebuie să ştiți că:
– culorile Produselor, astfel cum sunt prezentate pe pagina web, pot fi diferite în realitate, pentru că depind de mai mulţi factori, inclusiv, dar fără a se limita la, setările monitorului dumneavoastră;
– dimensiunile şi forma Produselor pot fi diferite în realitate faţă de modul în care apar pe pagina web, însă SC REGENCY COMPANY SRL  furnizează informații complete privind dimensiunile Produselor în descrierile prezentate pentru fiecare Produs în parte. De aceea, vă rugăm să aveți în vedere că este responsabilitatea dumneavoastră să verificați ca mărimea reală a fiecărui Produs să corespundă scopului pentru care ați achiziționat respectivul Produs;
– fotografiile şi imaginile de pe pagina web au doar rol ilustrativ/orientativ. Pentru o descriere exactă a Produsului şi a detaliilor incluse, trebuie să citiți cu atenție descrierea corespunzătoare a Produsului;
Produsele vor fi livrate numai în măsura în care sunt disponibile, existând astfel riscul ca SC REGENCY COMPANY SRL  să nu poată livra Comanda. De asemenea, SC REGENCY COMPANY SRL  își rezervă dreptul de a retrage orice Produs de la vânzare, în orice moment. În asemenea situații, singura responsabilitate a SC REGENCY COMPANY SRL  față de dumneavoastră este rambursarea integrală a sumelor plătite pentru respectivele Produse pe care nu le mai poate furniza/le-a retras de la comercializare;
SC REGENCY COMPANY SRL  depune toate eforturile pentru a livra Produsele în conformitate cu data de livrare asumată, menționată în emailul cu detalii despre livrare. Menționăm că toate informațiile cu privire la livrare oferite de SC REGENCY COMPANY SRL  (pe website, la telefon sau prin email) sunt doar cu titlu estimativ şi, de aceea, pot varia de la caz la caz. Vă rugăm să consultați pentru mai multe informaţii sectiunea Livrare;
– nu toate Produsele şi promoțiile valabile în cazul serviciului SC REGENCY COMPANY SRL Comenzi Online vor fi disponibile în showroom-urile SC REGENCY COMPANY SRL și OSCAR ACCESSORIES  şi invers. REGENCY COMPANY își rezervă dreptul de a ajusta în mod liber și cu respectarea prevederilor legale, preţurile şi ofertele speciale practicate.
Prețurile produselor din showroom-urile Regency Company pot fi diferite față de cele din magazinul online. Astfel,nu putem fi făcuți responsabili pentru prejudiciile create de informațiile publicate în magazinul virtual din erori ce nu ne aparțin.
Nu este permisă utilizarea acestui site web în scopul introducerii în mod deliberat de viruşi sau orice alt program sau material care poate fi tehnic dăunător sau distructiv. Sunt interzise încercările de acces neautorizat la acest site web, la serverul pe care este găzduit acesta sau la orice alt server, calculator sau bază de date în legatură cu acest site web. Prin acceptarea Termenilor și Condițiilor vă angajați să nu atacați acest site web prin intermediul unui atac de blocare a serviciului sau de blocare distribuită a serviciului.
Nerespectarea dispozițiilor din prezenta clauză va fi raportată autorităților competente în vederea aplicării sancțiunilor legale și va determina suspendarea imediată a dreptului de a utiliza acest site web.
REGENCY COMPANY  își rezervă dreptul de a anula Comenzile care privesc Produse și/sau Servicii afișate pe site ca urmare a unor erori tehnice sau care, din cauza unor erori tehnice, prezintă prețuri evident eronate/derizorii (prețuri care pot fi, în mod rezonabil, apreciate ca eronate/derizorii de către consumatorul mediu).
Orice link-uri către alte site-uri web sau materiale ale unor terțe părți, dacă este cazul, postate pe site-ul web al REGENCY FRONT sunt oferite exclusiv în scop informativ, iar REGENCY COMPANY nu își asumă în niciun fel responsabilitate pentru conținutul acestor site-uri și materiale, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin intermediul acestor site-uri web.
REGENCY COMPANY are dreptul, în orice moment, să modifice, să suspende sau să înceteze comercializarea produselor online, parţial sau în totalitate, temporar sau permanent, cu sau fără notificare prealabilă. REGENCY COMPANY nu va fi responsabilă pentru nicio modificare, suspendare sau întrerupere a disponibilităţii serviciului de comenzi online, fără ca prin această prevedere să se aducă atingere drepturilor pe care legea le recunoaște consumatorilor. De asemenea, Comenzile online valabil confirmate de către REGENCY COMPANY, anterior operațiunilor de modificare, suspendare sau încetare dispuse, vor fi în mod corespunzător executate de REGENCY COMPANY.
REGENCY COMPANY va asigura confidențialitatea datelor dumneavoastră, respectiv a datelor de autentificare, parolei şi tuturor celorlalte detalii în legătură cu contul creat pe site, în conformitate cu Politica de confidențialitate. Cu toate acestea, este responsabilitatea dumneavoastră să vă asigurați că informațiile privind contul creat pe site  rămân confidenţiale în orice moment și că nu vor fi transmise către terți. Prin acceptarea Termenilor și Condițiilor sunteți de acord să informați REGENCY COMPANY în cel mai scurt timp posibil dacă aveți, în mod rezonabil, suspiciuni că securitatea contului dumneavoastră este în pericol.
Vă rugăm să aveți în vedere că puteți face o comandă valabilă pe site numai dacă ați împlinit vârsta de 18 ani și doriți ca Produsele și/sau Serviciile să fie livrate/prestate pe teritoriul României. Este nevoie în mod necesar de o adresă de email valabilă/activă şi un număr de telefon la care puteți fi contactat cu uşurinţă.

Riscuri și responsabilități
Vânzătorul își asumă responsabilitatea livrării produselor comandate de către cumpărător în punctele de desfacere ale Regency Company și Oscar Accessories.
Riscul pieirii bunurilor se transferă la cumpărător în momentul predării efective a bunurilor.

Acceptarea bunurilor
La prezentarea de către un reprezentant al companiei Regency Company, vă rugăm să semnați de primire și să achitați contravaloarea comenzii dacă aceasta nu a fost achitată în prealabil. Ulterior, puteti desigila coletul dacă a fost ambalat și verifica produsul.
De asemenea consumatorul (persoana fizică) are dreptul de a returna produsele în termen de 14 zile de la achiziționarea acestora. Vă rugăm să accesați condițiile generale de retur.

Forța majoră
Forța majoră, (eveniment imprevizibil, incontrolabil și inevitabil ce afectează derularea contractului), exonerează de răspundere partea care o invocă.

Litigii. Legea aplicabilă
Relațiile contractuale dintre părți sunt guvernate de legea română. Orice litigiu care nu poate fi rezolvat pe cale amiabilă va fi trimis spre soluționare instanțelor competente.

ÎNREGISTRAREA CA UTILIZATOR
Dacă vizitați site-ul (chiar dacă nu achiziţionați bunuri sau servicii), aveți calitatea de utilizator.
Pentru a dobândi această calitate trebuie să vă înregistrați pe acest site, prin crearea unui cont. Puteți găsi informațiile necesare cu privire la înregistrare în secţiunea „Întrebări frecvente”, subcapitolul „Contul meu”.
REGENCY COMPANY  poate refuza solicitarea de înregistrare în măsura în care constată că informațiile furnizate sunt în mod vădit neconforme cu realitatea

PLASAREA COMENZII
Cumpărătorul va consulta sectiunea „Cum cumperi” pentru a obține toate informaţiile relevante despre etapele efectuării unei Comenzi. Înregistrarea Comenzii constituie o ofertă de achiziţionare a produselor de la Vânzător, supusă confirmării sale ulterioare, în condițiile prevăzute mai jos.
Comanda dupa ce a fost plasată nu mai poate fi modificată de către utilizator ci doar de către Regency Front la cererea expresă a clientului și numai în cazul în care acesta nu a achitat deja prezenta comandă.
De asemenea, tot la solicitarea expresă a Cumpărătorului, comanda transmisă poate fi anulată de către Regency Front.
După efectuarea Comenzii, Cumpărătorul va primi un email cu detaliile Produselor comandate, costul total al Comenzii, costurile de colectare/ambalare, precum și un număr de identificare a Comenzii. Cumpărătorului i se va aduce la cunoștință că în maxim 24 ore va fi contactat pentru confirmarea disponibilității Produselor și acceptarea Comenzii.
Transmiterea Comenzii de către Cumpărător și primirea emailului menționat la punctul 4.3. de mai sus, reprezintă doar o confirmare a faptului că această Comandă a fost recepţionată de REGENCY COMPANY  și nu formează un contract cu caracter obligatoriu.

ACCEPTAREA COMENZILOR ȘI FORMAREA CONTRACTULUI
În maxim 24 ore de la transmiterea Comenzii, Cumpărătorul va primi un email de confirmare a disponibilității Produselor comandate.
REGENCY COMPANY va depune toate eforturile pentru livrarea tuturor Produselor comandate, dar își rezervă dreptul, fără a prezenta motivele aferente, să refuze o Comandă (înainte de a o fi acceptat). În cazul în care Comanda este refuzată de REGENCY COMPANY ,Cumpărătorul va fi anunţat în maxim 24 ore de la momentul efectuării Comenzii.
Contractul se consideră valabil încheiat la momentul confirmării de către REGENCY COMPANY , pe un suport durabil, respectiv prin transmiterea emailului, a acceptării Comenzii transmise de Cumpărător.

PLATA
Puteți plăti Produsele comandate online prin serviciul de plată automat, prin virament bancar în cont sau cash în punctele de ridicare Regency Company sau Oscar Accessories. Pentru mai multe informații accesați Întrebări frecvente, capitolul Plată.
Dacă nu se prevede expres altfel, toate preţurile includ TVA. Costurile de livrare și de colectare/ambalare vor fi evidențiate separat și adăugate la preţul total al Comenzii /Produselor comandate, în conformitate cu cele prevăzute mai jos.
Cu excepţia cazului în care se prevede altfel în Termeni și Condiții, preţul total pe care îl veți plăti efectiv pentru Produsele comandate este cel indicat de Vânzător în momentul efectuării Comenzii, anterior transmiterii acesteia în vederea procesării de către Vânzător.

ERORI LEGATE DE PREŢURI
REGENCY COMPANY va depune toate eforturile pentru ca preţurile indicate în secțiunea Comenzi online să fie corecte. Cu toate acestea, este posibil să apară și erori. În cazul în care REGENCY COMPANY  descoperă o eroare legată de preţul unui/unor Produs/e comandate deja de către Cumpărător, acesta va fi informat cât mai curând posibil despre eroarea produsă. În aceste situații, Cumpărătorul va avea opţiunea fie de a reconfirma Comanda la preţul corect, fie de a anula Comanda.
Dacă prețurile sau alte informații despre produse  au fost afișate greșit ne alocăm dreptul de a nu onora comanda și de a anunța clientul în legătură cu eroarea intervenită,dacă livrarea nu s-a efectuat.
În cazul în care Cumpărătorul nu poate fi contactat, într-un termen rezonabil, folosind detaliile de contact pe care le-a furnizat în timpul procesului de comandă, REGENCY COMPANY va considera Comanda anulată şi Cumpărătorul va fi notificat despre aceasta prin email.
În cazul în care Cumpărătorul decide anularea Comenzii, după ce a fost informat cu privire la preţurile corecte ale Produselor, însă anterior acestui moment a achitat deja prețul Produselor comandate, REGENCY COMPANY  va oferi o rambursă completă în cel mai scurt termen (dar nu mai mult de paisprezece (14) zile calendaristice de la anulare).
În măsura în care REGENCY COMPANY nu a informat Cumpărătorul cu privire la prețurile eronate, potrivit prevederilor din prezenta secțiune, și a confirmat Comanda, conform secțiunii de mai sus, Contractul valabil încheiat va fi în mod corespunzător executat și Produsele vor fi livrate în conformitate cu prevederile de mai jos.

LIVRAREA ȘI TRANSMITEREA RISCURILOR
După încheierea valabilă a Contractului, veti primi un email care va conține numărul comenzii, valoarea şi modalitatea de plată.
Livrarea se va efectua din punctele de lucru ale REGENCY COMPANY sau OSCAR ACCESSORIES. În ziua livrării veți fi contactat prin telefon sau SMS, la numărul de telefon mobil pe care l-ați furnizat în timpul procesului de comandă.
De asemenea, trebuie să aveți în vedere că sunteți exclusiv responsabil în următoarele situații:
La livrare, documentul care confirmă executarea corespunzătoare a livrării trebuie să fie semnat de către Cumpărător. Prin aceasta nu va fi afectat în nici un fel dreptul legal al Cumpărătorului de a notifica ulterior REGENCY COMPANY  în cazul în care constată un defect sau orice altă lipsă de conformitate a Produselor. Refuzul de semnare a documentul de livrare reprezintă refuzul de acceptare a Produselor;
După semnarea documentelor de livrare, Cumpărătorul dobândește posesia fizică a Produselor comandate. Din acest moment, Cumpărătorul preia toate riscurile asupra Produselor, respectiv riscul de pierdere sau de deteriorare.
În cazul în care Cumpărătorul nu este disponibil personal, poate desemna o terță persoană care să preia Produsele în numele său. Reprezentantul Cumpărătorului trebuie să fie o persoană cu capacitatea juridică necesară, respectiv să fi împlinit vârsta de 18 ani, pentru a putea primi, în numele Cumpărătorului, Produsele. Cumpărătorul este de acord ca REGENCY COMPANY să se bazeze pe instrucţiunile reprezentantului ca şi cum ar fi propriile sale indicații.
La livrare Cumpărătorul va verifica starea ambalajului şi numărul corect de pachete livrate. În cazul în care există deteriorări evidente sau sunt Produse lipsă sau incorecte, aceste constatări vor fi sesizate operatorului de la livrare. Pentru orice problemă apărută în procesul de livrare, Cumpărătorul va contacta REGENCY COMPANY la telefon: +40 21 255 39 57.
Nicio prevedere  de mai sus nu afectează drepturile garantate de lege Cumpărătorului în calitate de consumator. Pentru a afla mai multe informaţii puteți contacta Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor sau REGENCY COMPANY, la unul din numerele de telefon +40 21 255 39 57 sau la adresa de e-mail: [email protected]

EXERCITAREA DREPTULUI DE RETRAGERE
Conform OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, consumatorul beneficiaza de 14 zile pentru a se retrage (perioada de retragere) din contract fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat costurile suplimentare.
Termenul de 14 zile incepe sa curga de regula din momentul in care consumatorul intra in posesia fizica a produselor.
Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage  din prezentul contract. Va oferim optiunea de a completa si transmite electronic informatiile privind retragerea prin completarea si transmiterea electronica de pe site-ul nostru, formularul standard de retragere. Daca folositi aceasta optiune, va vom transmite fara intarziere, prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere.
Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind  erxercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.
Prezentul formular se trimite inapoi completat  doar daca doriti sa va retrageti din contract.
Consumatorul va trebui sa suporte costul aferent returnarii produselor in caz de retragere. Costurile suplimentare reprezinta orice costuri (transport, livrare, diminuare a valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii calitatilor si functionarii produselor, taxe postale sau de orice alta natura) care urmeaza a fi suportate de consumator cu ocazia exercitarii dreptului de retragere.
Rambursarea sumelor se face nu mai tarziu de 14 zile de la data in care suntem informati cu privire la decizia consumatorului de a se retrage din prezentul contract.
Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul în care ne-ați furnizat dovada că ați trimis inapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

LEGISLAȚIA APLICABILĂ ȘI JURISDICȚIE
Utilizarea site-ului web, transmiterea Comenzilor şi încheierea Contractelor prin intermediul site-ului sunt guvernate de legislaţia română.
Orice litigiu care rezultă din sau în legătură cu folosirea site-ului web sau în legătură cu o Comandă/un Contract va fi supus instanţelor competente din România.
Consumatorii nu pot renunţa la drepturile care le sunt garantate de lege. Orice clauză contractuală prin care se renunţă sau se restrâng în mod direct sau indirect drepturile prevăzute de lege în favoarea consumatorilor nu este obligatorie pentru aceștia.

GARANȚII
Produsele comercializate prin intermediul prezentului site de SC Regency Company SRL beneficiază de condiții de garanție conform legislației în vigoare și condițiilor comerciale ale producătorilor. Cadrul legislativ de reglementare a garanțiilor îl reprezintă  legea 449/2003. Garanțiile sunt acordate diferit, pentru persoane juridice și pentru persoane fizice, în condițiile legislației specifice, respectiv Codul Civil. Regency oferă clienților săi serviciul de returnare al produselor conform politicii interne și legislației în vigoare.

Link-ul pentru platforma SOL
https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=RO