Fronturile din MDF infoliat transformă orice încăpere în una confortabilă, plăcută, utilă, rezistentă.

Cele mai des folosite materiale pentru mobila de bucătărie sunt: PAL-ul melaminat, MDF-ul sau lemnul masiv.

• PAL-ul melaminat imită foarte bine lemnul, este ieftin și este disponibil într-o gamă variată de culori.

• MDF-ul poate fi vopsit sau înfoliat (recomandat pentru fronturi uși și sertare de mobilier) și îl poți găsi atât în varianta lucioasă, cât și în varianta mată. Spre deosebire de PAL, MDF-ul este un material mai scump, dar și mai rezistent, având o densitate mult mai mare decât cea a palului.

• Lemnul masiv este cea mai scumpă variantă, dar și cea mai rezistentă.

De ce să optezi pentru fronturi din MDF înfoliat?

• MDF-ul înfoliat are o rezistență mecanică mult mai ridicată decât MDF-ul vopsit. De asemenea, este mult mai ușor de întreținut.

• Este disponibil într-o gamă variată de culori, dar și imitații de lemn natural. În catalogul Regency Front 2019 vei găsi 43 de frezări și 58 de culori (uni, lemn, supermate și lucioase), pentru combinații surprinzătoare care vor schimba aspectul și personalitatea bucătăriei.

• Deși are toate calitățile lemnului masiv, MDF-ul este rezistent la umiditate, schimbări de temperatură, este ignifug și are un preț accesibil.

Citește articolul complet pe site-ul Misiunea Casa.

Poți reduce timpul alocat comenzilor de MDF înfoliat: creează-ți un cont pe www.regencyfront.ro, citește mai multe informații utile pe site, apoi comandă din contul propriu exact ce ai nevoie!